Ross Antony : “Aber bitte mit Schlager”

Om nogen, der har givet det ultimative og med garanti godt humør på den tyske schlager scene, så er det Ross Antony med hans motto til hans seneste succes på et party album: Albummet “Aber bitte mit Schlager” som udkommer d. 8.9.2017 fra Telamo.

De længste og mest spændende schlagernachte des Jahres har nu et officielt Soundtrack: “Aber bitte mit Schlager” lyder det fra publikums darlingen Ross Antony, der med det nye album garantere for 100 procent godt humør, der får selv den tidligere “party muffe” ud på dansegulvet. Pakket med uforglemmelige hits i moderne dansebar schlager lyd, giver han den fuld gas og giver altid godt humør og god stemning, og som altid smitter også hans britiske humor af. “Aber bitte mit Schlager”  garantere nonstop feststemning.

Ved denne schlager fest får man noget for sine penge: Mens sådanne en som den hurtige “Itsy Bitsy Weenly Honolulu Stand Bikini” eller også den elektrificerede “Mach mal Urlaub” kan enhver ferie omdannes til en spontan udendørs fest, så giver Ross også “Barfuß im Regen” og hengiver sig til “Himmbeereis zum Frühstück” (inkl. “Rock & Roll im Fahrstuhl”) – som altid en perfekt blanding af schlager melodier, iørefaldende danse beat og blinkende øjne. “Samba, Samba, die ganze Nacht” hedder det med en ekstra portion sving af klassikeren fra Tony Holiday, som sender enhver party nat på overtid.

Om “Michaela” eller “Erna kommt”, om peter Alexander (“Feierabend” eller Tony Marshall (“Shöne Maid”), syng med på “Ein student auf Uppsala” til en sjov fest. På dette album er kun de allerstørste klassikere samlet fra det sidste årti. Afrundet med det ultimative stemnings mix “DerPerfektePartyMix” (inkl. flere hits: “polonäse Blankenese”, “Der Nippel”, “Bodo mit dem Bagger”, “Comment Ca Va”, “Kreuzberger Nächte” og “Guten Morgen, Liebe Sorgen”) såvel som bonustitelen “Mama”, der præsenteres som duet med hans mand Paul Reeves, med er også “Eine Neue Liebe ist sie ein Neues Leben” som et helt nyt og eksklusiv Remix.

Endelig må sangen som er baseret på albumtitlen, ikke mangle på dette fyrværkeri – da den spiller en helt speciel rolle for Ross. Da han for godt 20 år siden kom til Tyskland, hørte han Udo Jürgens klassiker “Aber bitte mit Sahne” som den første tysksprogede sang, og den kunne han ikke få nok af. Intet er ændret i dag, og lukker cirklen på dette album, som Ross Antony vil tilegne sin nylig afdøde far – som også var trods, en sprogbarriere, en stor schlager fan.

Om det er som vært eller på musical scene, på TV eller i biografen, som Bro´sis sanger eller charmerende schlager sanger, så er Ross Antony det hvad man kalder en ægte allrounder. Permanent gæst på tysk TV, vært i flere af sine egne Shows, begejstre publikum på de store Live scener, også på albumhitlisten kom han sidste år med albummet “Tatort Liebe” på en top 40.

Grundstenen ligger mere en 2 årtier tilbage, som ung Mr. Antony fra Bridgnorth afsluttede sin dans og pædagogik i 1995. Efter han i det nye årtusind med Bro´sis havde stor succes, koncentrede Ross Antony sig om sin TV karriere, og i 2013 med “Meine Neue Liebe”, hans kærlighed til schlager som midtpunkt i sit liv – som har givet ham utallige shows og hitliste placeringer, sandelig også en hel række awards “Bla. 2 “Die Eins der Besten” fra Florian Silbereisen, to Smago Awards, bare for at nævne nogle få). Med “Meine Schlagerwelt – die Party mit Ross Antony”, “Schlager einer Stadt” og “Die große Schlagersilvesterparty” hvor ham er vært i tre aktuelle shows ved MDR!.

Albummet “Aber bitte mit Schlager” udkommer d. 8.9.2017 overalt, også som download og som eksklusiv og begrænset Fan box som indeholder Bonus DVD og mange overraskelser.

Bestil fan boksen her: Ross Antony Fanboks
Bestil albummet her: Ross Antony

Kilde: Telamo.de

RELATEREDE ARTIKLER