Roser, Romantik, Rossi: sange med masser af følelse

Kilde: seminorossi.com
Kilde: seminorossi.com

Crooner han eller behersker han store følelser? Semino Rossis sange handler om liv og kærlighed, fra skønhed og længsel, til venner og rejselyst. Sangeren med argentinske rødder fortolker hver sang ved alle optrædener, som var det første gang han sang dem med følelser fra hele hjertet. Ikke underligt, da han også arbejder med producent Dieter Bohlen. Når man ser på juryen fra DSDS, ved man, at det vigtigste for ham er ‘mange følelser’. Vi ser her nærmere på tre af Semino Rossis sange.

Sange fra Semino Rossi:

“Bella Romantica”

“Bella Romantica” er skøn romantik. Ligesom den gode romance mellem kunstneren selv og hans kone Gabi? Hun må tit undvære ham, da han rejser konstant og konstant er omgivet at andre kvinder. Det afsavn giver sangeren tilbage i tiden de har sammen. To gange har han sagt “Ja” til sin store kærlighed, to gange blev ægteskabet fejret, hvor alle familiemedlemmer fra Tyrol og Argentina var med til at fejre deres fælles lykke. “Bella Romantica” er en hyldest til partneren – den person man virkelig passer sammen med.

“Rot sind die Rosen”

En rød rose er et symbol på den intime, uendelig kærlighed. Blodrød skal den være, ikke gul. Her og der skal man give en rød rose til sin skat. Det gør underværker for forholdet. En ægte gestus der viser påskønnelse. Det står klart, at Semino Rossi gerne takker sin kære med roser. Netop derfor handler en af de skønneste sange fra Semino Rossi om: “Rot sind die rosen”. I nogle af passagerne synger Semino Rossi på spansk.

“Alles aus Liebe”

Den 9. februar i 2004 udkom en af de mest succesfulde sange af Semino Rossi. Et gennembrud for en stor karriere: “Alles aus Liebe” placerede sig 113 uger på den østrigske hitliste, 53 uger i Tyskland og 14 uger på den schweiziske. En succes der med sikkerhed skyldes støtten fra hans kone og hans datter – og den der klargjorde alt: “Alles aus Liebe”. (Vi har ikke kunnet finde en video med denne)

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse