Ronny Krappmann Vi præsentere dig for hans fans

Hver stjerne har sine fans, uden dem vil de ikke være en stjerner, for fans de sørger for deres popularitet. Så derfor tager vi jer bag kulisserne og præsenterer jer for Ronny Krappmanns fans.

Fanklubben Ronny Krappmann Fan Club “Flame of love”, den byder på et overblik over nyheder, fortæller om begivenheder, biografi og meget mere. Siden er startet at den 35 årige Mandy Bellmann, som har styret den i nu næsten 4 år og kunstnerren hjælper selv aktivt. Fanklubben har medlemmer fra hele Tyskland og som Mandy siger ” Vores medlemmer kommer fra alle regioner i Tyskland og er fra alle aldersgrupper, så jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke for den hjælp de giver, jeg er meget taknemmelig”.

Ideen til fanklubben kom efter Mandy havde hørt Ronny i radioen, og ønskede at vide mere om hvem der stod bag denne venlige stemme og begyndte at søge. Første gang jeg mødte ham live var på MDR og der besluttede jeg mig for fanklubben. Ronny fandt ideen om fanklub rigtig god. I år har vi planlagt et fanklub møde, det er ikke sådanne at vi holder regelmæssige møder. Vi bifalder naturligvis dem som vil deltage med os.

Enhver der har interesse i Ronny Krappmann fanklub skal opfylde nogen specielle krav: ” Vi har ingen store krav til vores medlemmer, fanklubben er simpelthen for at bringe glæde, og medlemmerne har stemmeret, hvis han er på hitlisten, eller man kan møde ham ved koncerter” Mandy er fascineret over at Ronny er så venlig og giver sig tid til sine fans, selv om hans tidsplan kan være stram, tager han sig altid tid til at snakke og give autografer efter en koncert.

Mandy husker en speciel begivenhed, det var ved Fliegertag 2010, det var første gang han stod foran mig live, så det er vel nok forstårligt at jeg glæder mig til Fliegertag 2013. Den længste rejse jeg har taget, for at tage til koncert er Görtlitz, Ronny holder også koncerter i Suhl, Berlin og lejlighedsvis i Rusland. Hun har ikke noget favorit album Mandy foretrækker alle sine stjernes album, men har dog to ynglings sange, en nyer ‘Zwischen Glück und Tränen’ und ‘Flames of Love’, som fanklubben er opkaldt efter.

Mandy har et par kærlige ord til sin stjerne: “Ronny bliv hvor du er og vi ønsker dig alt godt, og til næste år med junior, håber du får en masse smukke øjeblikke som du vil huske i lang tid”.

Ronny Krappmann fans

Besøg fanklubben her: ronny-krappmann-fanclub.de

Kilde: schlagerplanet.de

Det skal du læse