Roland Kaiser: Stor pris… ikke til ham!

Kaiser synger og hædrer: Ved Solidaritetsfondens prisuddeling 2022 går intet uden Roland Kaiser. Han vil holde en rosende tale til koncertarrangør Dieter Semmelmann, og efter gallafesten kommer det store Kaiser-show!

Der bør være en gæst til stede: Den 19. november inviterer Solidarfonds-Stiftung NRW (motto: “Vi hjælper mennesker”) til jubilæumsgalla i Europahalle Castrop-Rauxel. Der forventes over 600 gæster fra kultur, erhvervsliv, politik, sport og medierne. Og efter prisoverrækkelsen vil Roland Kaiser og band give en eksklusiv koncert.

Dieter Semmelmann bragte Helene Fischer millioner

Den mand, som Roland Kaiser på forhånd vil give en ros til, er en meget stor mand i underholdningsbranchen. Med sit bureau Semmel Concerts har han i næsten 32 år bragt stjerner til koncertscenerne, herunder Helene Fischer Live 2017/18-turnéen. Det var over 70 shows samt den efterfølgende 2018-stadieturné med et samlet publikum på over 1,3 millioner mennesker.

Solidarfonds-Stiftung NRW har således i 33 år finansieret en lang række vigtige skole- og uddannelsesrelaterede projekter til støtte for unge mennesker, dårligt stillede børn, skoler, klubber, organisationer og institutioner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse