Roland Kaiser om jødehad og AfD: “Det gør mig trist, vred og målløs”

Roland Kaiser kan lave de smukke lyde, og også de meget alvorlige. I et interview taler han tydeligere end nogensinde om jødehad og AfD.

Roland Kaiser, schlagerlegende. Næsten 100 millioner solgte plader. Fyldte haller. Hans “Kaisermania” i Dresden blev udsolgt på rekordtid. Hans nye album “Goldenen Weihnachtszeit” er i handlen i øjeblikket. En fuldblodsmusiker, der også er politisk. Roland Kaiser har været medlem af SPD siden 2002, og forbundskansler Olaf Scholz, som dengang stadig var statssekretær, overrakte ham personligt sit røde partikort.

Naturligvis er en Kaiser også optaget af, hvad der foregår i vores verden, i vores samfund. Og han har nu formuleret sine tanker i klare sætninger i et interview med Bild.

Roland Kaiser mindes nazitiden

Roland Kaiser taler om det barbariske terrorangreb, som palæstinensiske hadprædikanter udførte mod Israel den 7. oktober (over 1200 mennesker, herunder babyer og gamle mennesker, blev slagtet), efterfulgt af antijødiske og islamistiske voldelige marcher i de tyske gader. Roland Kaiser: “Det, der især frastøder mig, er denne form for antisemitisme. Den gør mig trist, vred og målløs. Jeg synes, det er forfærdeligt, at vi begår de samme afskyeligheder som mine forældres generation. Det skuffer mig dybt.”

Herunder: venstreekstremister. Og højreorienterede. Den sociale blanding af problemer gør det højreorienterede AfD-parti stadig stærkere. Roland Kaiser taler også åbent om dem. Men han er ikke bange for at miste fans på grund af det. Roland Kaiser er overbevist: “Man skal behandle AfD-politikere venligt for ikke at gøre dem til martyrer. Jeg kan kun anbefale at konfrontere disse mennesker med konkrete spørgsmål: Hvad er DIN plan i denne sag? Hvad vil DU gøre ved det her? Man får som regel svar, der er meget hule.”

Roland Kaiser elsker mennesker. Det er derfor, han ufortrødent siger det, der skal siges.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse