Roland Kaiser om jødehad og AfD: “Det gør mig trist, vred og målløs”

Roland Kaiser kan lave de smukke lyde og også de meget alvorlige. I et interview taler han tydeligere end nogensinde om jødehad og AfD (Partiet “Alternative für Deutschland”).

Roland Kaiser er i dag 71 år og et schlagerlegende. Næsten 100 millioner solgte plader og masser af fyldte haller. Hans “Kaisermania” i Dresden bliver udsolgt med rekordfart. En fuldblodsmusiker, som også er politisk. Roland Kaiser har været medlem af SPD (Partiet “Sozialdemokratische Partei Deutschlands”) siden 2002; forbundskansler Olaf Scholz, som stadig var statssekretær på det tidspunkt, overrakte ham personligt det røde partikort.

For nylig har stjerner som Helene Fischer og Florian Silbereisen også udtalt sig politisk. Helene i “Stern”: “Vi er nødt til at forsvare vores værdier og vores demokrati nu og må ikke overlade banen til antidemokraterne.” En holdning, som åbenbart ikke deles af alle, da hendes udtalelser skabte en shitstorm. Roland Kaiser har været engageret i årevis, siger alligevel sin mening og viser en klar kant.

Roland Kaiser minder om nazitiden

I interviewet med “Bild” talte Roland om det barbariske terrorangreb på Israel udført af palæstinensiske hadprædikanter den 7. oktober 2023 (over 1200 mennesker mistede livet), efterfulgt af antijødiske og islamistiske voldelige marcher i de tyske gader. Roland Kaiser: “Det, der især frastøder mig, er denne form for antisemitisme. Den gør mig trist, vred og målløs. Jeg synes, det er forfærdeligt, at vi begår de samme afskyeligheder som mine forældres generation. Det skuffer mig dybt.”

Herunder: venstreekstremister. Og højreorienterede. Den sociale problemsituation gør det højreorienterede parti AfD stadig stærkere. Roland Kaiser taler også åbent om dem. Men han er ikke bange for at miste fans som Helene Fischer på grund af det. Det er Roland Kaiser overbevist om:

Man skal behandle AfD-politikere pænt for ikke at gøre dem til martyrer.

Roland Kaiser

Hans anbefaling: Du bør konfrontere disse mennesker med konkrete spørgsmål: “Hvad er DIN plan i denne sag? Hvad vil DU gøre ved det her? Man får som regel svar, der er meget hule.”

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse