Roland Kaiser – nyt album “Kaisermania 2018”

Den nye Roland Kaiser live dobbelt cd fra den sidste “Kaisermania 2018” er tilgængelig overalt. Og Roland Kaiser er især glad for at dele denne “hukommelse” med de fantastiske præstationer med sine fans. Det var hans store ønske, efter alle disse år endelig at udgive en komplet koncert i Kaisermania som en cd.

Næsten 50.000 tilskuere foran scenen, utallige gæster på Elben og 1,3 millioner tilskuere foran TV’et,  men selv de smukkeste minder bliver til sidst glemt.

Distribueret på to cd’er, vil dette album kun være fysisk tilgængeligt med 30.000 eksemplarer på verdensplan. Og Roland Kaiser har stadig en meget speciel overraskelse og vil gerne vise meget mere for hans loyalitet.

Hver af disse optagelser ledsages af et eksklusivt Fan Pass, som giver fans mulighed for automatisk at deltage i flere konkurrencer efter en ukompliceret registrering på Roland Kaiser-hjemmesiden indtil næste Kaisermania og vinde så mange flere mindeværdige øjeblikke med Roland Kaiser!

Men også i koncertsalene og ved friluftsstadions vil Roland Kaiser og hans musik snart være på vej. Udover de allerede annoncerede live-datoer fra november i år blev der annonceret mange flere friluftsdatoer for 2019 for nogle dage siden.

Et komplet overblik over alle datoer kan findes på Roland Kaiser hjemmeside www.roland-kaiser.de.

Køb albummet her: Roland Kaiser

Det skal du læse