Roland Kaiser: Nu det nok!

Foto: rbb

Som en berømthed har du at gøre med rygter hver dag. Uanset om det er tv, radio eller internettet, der har en vis status i glamourverdenen, er man ikke beskyttet af det. Roland Kaiser læser også regelmæssigt nogle historier om sig selv og ryster formentlig på hovedet om pressens nysgerrighed. Men denne gang kan han ikke holde sig tilbage og lader sin vrede løbe vildt.

“Her har de skriftlærte endnu en gang gjort et godt stykke arbejde. Opskriften på en sådan artikel er: du tager farlig halvviden og parre den med dårlig eller i bedste fald ingen research og sætter en kær kollega mine citater i munden, som jeg aldrig har sagt. “, skriver schlagerstjernen på sin Facebook-side. Han henviser til en artikel i et blad, der hævder, at han ikke har det godt, og at han kæmper for sit liv. Det var for meget for Roland Kaiser! På sin Facebook-side gør han det klart: “Sikkert, jeg har det fantastisk, Jeg strutter af sundhed og er i øjeblikket på ferie med min kone i et par dage på vores yndlingsø. ”

I øvrigt er hans yndlingsø øen Sild – Roland har nævnt den flere gange i interviews. Det ser ud til, at kejseren og hans kone nyder tiden omkring sin fødselsdag ved Nordsøen. Vi ønsker dig god ferie!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse