Roland Kaiser & Michelle Hunziker – Skandale: Opstandelse over duet-sang i USA

DETTE er en ægte Roland Kaiser. Sammen med Michelle Hunziker synger han Dean Martins julesang “Baby, It’s cold outside”. Det er en skandale i USA. Fordi en mand angiveligt har chikaneret en kvinde …

Roland Kaiser har udgivet en duet med Michelle Hunziker på sit nye julealbum “Goldene Weihnachtszeit”. Men sangen “Baby, It’s Cold Outside” skaber kontroverser, især i USA. Ideen til duetten kom fra Hunziker, og Kaiser var straks begejstret for samarbejdet. Han roste Hunziker som en venlig og klog kvinde, der tager sit arbejde alvorligt.

Roland Kaiser og woke-bølgen? Bare rolig …

I USA har teksten til juleklassikeren allerede skabt debat. Woke-bevægelsen (en minoritet, der ønsker at gøre alle lige) kritiserede, at det mandlige lyriske ego ikke accepterer afvisningen af kvinder og fortsætter med at kæmpe for deres opmærksomhed. Det førte til, at nogle radiostationer i USA og Canada besluttede at stoppe med at spille sangen tilbage i 2018.

I nyere versioner af sangen har kunstnere tilpasset teksten for at afbøde kritikken. For eksempel tilføjede John Legend og Kelly Clarkson teksten “It’s your body and your choice” til deres 2019-version. Og Roland Kaiser? Han er mere Dean Martin end John Legend!

Michelle Hunziker og han synger sangen med den originale tekst. En rigtig Kaiser, trods alt. Det er ikke uden grund, at Roland Kaiser ofte bliver kaldt for “Ribaldryens gentleman” på grund af sine sange. Eller, for at sige det mere direkte: “den tyske schlagers bløde pornograf” (“Stern”).

Roland Kaiser vil nogle gange gerne tilbringe en nat med dig …

Hvis du køber Kaiser, får du Kaiser: Hans tekster handler om forførelse („Joana. Geboren, um Liebe zu geben“), begær („Lieb mich ein letztes Mal. Lass mich dich noch einmal spür’n“), affærer („Manchmal möchte ich schon mit dir, eine Nacht das Wort „Begehren“ buchstabieren“).

Det viser hans megasucces: Flertallet vil have det lige sådan her. Og en Roland Kaiser, som i øvrigt ikke ønsker at blive ung igen, bøjer sig ikke for et mindretals diktat. Især ikke, når han har en smuk kvinde ved sin side.

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse