Roland Kaiser & Maite Kelly: Endelig er tiden inde!

Det er næsten nøjagtigt fem år siden Roland Kaiser og Maite Kelly skrev et stykke musikhistorie! I dag er “Warum hast Du nicht nein gesagt” en af de mest succesrige schlagersange gennem tiderne. Videoklippet alene har over 114 millioner visninger på YouTube, og det bliver flere hver dag! Vi er desto mere begejstrede for den nye duet, som de to har indspillet!

Det har været officielt i et par uger: Maite og Roland har gjort det igen! I tråd med frigivelsen af Maite Kellys “Herz Edition” af hitalbumet “Die Liebe siegt sowieso” gik drømmeteamet til studiet for at indspille en julesalme. Skrevet af ingen ringere end Björn Ulvaeus fra ABBA.

Sangen er den svenske julesang “Klinga mina klockor”. På tysk kaldes sangen “Klinget hell ihr Glocken”, og nu ved vi endelig, hvornår vi hører og ser den for første gang! Som Maite skrev på Facebook, synges duetten for første gang den 30. november! “Vi ser frem til at udføre sangen for første gang på tysk tv den 30. november.”

Der er selvfølgelig tale om tv-showet “Das Adventsfest der 100.000 Lichter”. Er der et bedre tidspunkt? Nej, bestemt ikke! Så den 30.11. tændes lysene kl. 20:15 på ARD.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse