Roland Kaiser live mit Band – Første Open Air-Termine 2020 er i forsalg!

Selv mens Roland Kaiser præsenterer sit nuværende live-program foran udsolgte friluftsscener her i sommer, kan hans fans allerede se frem til en fortsættelse af sommersæsonen 2020. I næsten fire og et halvt årti er den karismatiske Berliner, med i alt over 90 millioner solgte albums og adskillige priser, en af de mest kendte og mest succesrige tyske kunstnere.

En enestående sanger, der vil begejstre generationer, som genopfinder sig selv igen og igen, og som vil skabe en uforglemmelig atmosfære i det fri under hans koncerter med hans fantastiske live-band på 14 medlemmer. For Roland Kaiser-fans er ruterne til friluftsstadierne som IGA-Park-scenen i Rostock, Hartmannplatz i Chemnitz, Erfurt Cathedral Square eller Hutberg-scenen i Kamenz velkendte.

Også i 2020 tilføjes også der nye og specielle live spillesteder. I Leipzig optræder Roland Kaiser for første gang på Festwiese. Derudover vil kejserpaladset i Goslar og det berømte og traditionelle frilufts-teater Loreley i St. Goarshausen am Rhein være en del af hans udendørs koncerter i 2020. Flere live datoer og VVK-lanceringen af KAISERMANIA 2020 vil snart blive annonceret.

Foto: Semmel.de

På friluftskoncerterne kan tilskuere se frem til to og en halv times schlager fyrværkeri, der gives af Roland Kaiser med sit store og legende liveband. Publikum kan teste deres tekstlige kunnen med evige klassikere som “Manchmal möchte ich schon mit dir“”, “Joana” eller “Dich zu lieben” i nye arrangementer. Derudover vil aktuelle hits som “Stark” og “Liebe kann uns retten” fra sit forår 2019-album “Alles oder Dich” give en perfekt blanding af følelser og feststemning.

Kilde: Semmel.de

Du skal være hurtig til at bestille billetter, da billetter til Rolans Kaisers koncerter bliver revet væk på meget kort tid. Bestil dem her: Roland Kaiser

Det skal du læse