Roland Kaiser kroner sig selv: Nu har han en ensom rekord

Roland Kaiser slår radiorekord! Med “Gut, dass ihr da seid” er han den første mandlige kunstner, der opnår mere end 3.000 afspilninger på de konservative airplay-hitlister.

Roland slog nemlig en radiorekord her i slutningen af året med “Gut, dass ihr da seid”, da han er den første mandlige kunstner nogensinde, der opnår mere end 3.000 afspilninger i radioen (konservative airplay-charts) for en af sine sange! Som kvindelig modpart er det kun Beatrice Egli, der har formået det i år med sin single “Balance”.

Roland Kaiser på toppen

Med sit 30. studiealbum “Perspektiven” vendte Roland Kaiser i sensommeren 2022 sensationelt tilbage til toppen af de tyske hitlister for første gang i over 40 år – en fantastisk succes, som han fulgte op på uden problemer i august sidste år med top 3-albummet “Neue Perspektiven”.

Og sidst, men ikke mindst, slog den exceptionelle musiker for nylig en personlig rekord, da han på få timer solgte næsten 100.000 billetter til sin jubilæumsturné, som starter næste år.

Med den originale version af “Weihnachtszeit”, der udkom i efteråret 2021, forsødede Roland Kaiser ikke kun den mest vidunderlige tid på året for sit publikum på tværs af generationer. Albummet gik ind på den tyske hitliste som nummer 3 og forblev efterfølgende på hitlisten i hele 21 uger. I år blev Roland Kaisers succesfulde album udvidet med “Goldene Weihnachtszeit”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse