Roland Kaiser kommer med et nyt album til efteråret

Foto: Georg Babetzky

Roland Kaiser har glædet sine fans i over 40 år. I maj fejrer han også sin 70 års fødselsdag. Det skal selvfølgelig fejres ordentligt. Efter at det allerede var kendt, at han vil fejre den største Kaisermania nogensinde i år, er der nu endelig helt ny musik fra “Kaiser” – og det under det gamle flag…

Som det nu officielt er blevet annonceret, udkommer det nye album “Perspektiven” den 2. september 2022. Det bliver Roland Kaisers 30. værk.

Dette tager os også tilbage til rødderne: Albummet udgives under det traditionelle Sony Music-label “Ariola”. Roland har været der før. Nu vender han gerne tilbage: ”I de senere år har intet label stået så meget for tradition som Ariola, men også for forandring og fornyelse. Jeg støtter fuldt ud visionen om en konsekvent og indholdsrelateret nyorientering mod moderne voksenpop, og med udgivelsen af ​​mit nye album “Perspektiven”, ser jeg frem til at gå vejen sammen med det nyoprettede Ariola-hold i fremtiden.”

Allerede d. 25. marts dukkede den første varsel “Gegen die Liebe kommt man nicht an”. Det hurtige, banebrydende nummer er skrevet af hans tidligere duetpartner Maite Kelly, Daniel Sommer og tidligere Feuerherz-medlem Sebastian Wurth.

Hermed ringer Roland Kaiser nu sit jubilæumsår ind. Til sommeren er der seks datoer for Kaisermania. Dette er aldrig sket før. Den store turné følger til efteråret.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse