Roland Kaiser “Kaisermania” 2016

Roland Kaiser vækker Elbufer i Dresden til live igen. For til juli er der for fans, en kæmpe forestilling. På “Kaisermania” kan man opleve Roland Kaiser Live, og Open Air er i år den 13. runde under den frie himmel og i slutningen af juli opstår et stor Kaiser party. Man kan høre de populæreste hits af Schlager sangeren.

Det hele begyndte i August 2013. hvor Roland Kaiser for første gang i en afslappet atmosfære holdt en Schlager Open Air i Dresden. I mellemtiden har det udviklet sig til en kult begivenhed, der årligt trækker tusinde af Schlager fans til Elben ved Dresden.

Kilde: kaiser-mania.de
Kilde: Kaiser-mania.de

Fire aftner med Kaiserlig toppræsentationer

Fire terminer vil Roland Kaiser 2016 live, være ved “Kaisermania” på scenen. Det starter i slutningen af Juli og slutter de musikalske højdepunkter i midten af august. Her er “Kaisermania” datoerne:

Den 29. juli 2016 kl. 20.00

Den 30 juli 2016 kl. 20.00

Den 12. august kl. 20.00

Den 13. august kl. 20.00

Billetterne kan man købe her: Kaisermania 2016

Igen i år invitere “Kaisermania” på særlige gæster: Maite Kelly er f.eks. en af de velkendte Schlager ansigter. Hun vil sammen med Kaiser præsentere en duet i ekstra klasse. Også Julia Kröhnert vil være synge partner og gøre sit bedste.

Det unikke ved “Kaisermania” af Roland Kaiser er nok stedet, kombineret med musikken: Sådanne en romantisk og afslappet atmosfære, er sjældent ved en koncert. Kulisserne er unikke og publikum kan blive fortryllet  af begivenheden. Lyd og lys effekt skaber en ultimativ koncert kick.

RELATEREDE ARTIKLER