Roland Kaiser i et nyt projekt med datteren

Dette far-datter-team arbejder nu også professionelt sammen: Schlager-superstjernen Roland Kaiser og hans datter Annalena etablerede et artist management-selskab sammen. Dette blev rapporteret af Mitteldeutscher Rundfunk. Hvilket mål de to har sat sig, og hvad fansene kan se frem til.

Med “Kaiser & Kaiser Management” ønsker de to at fremme unge schlagertalenter i fremtiden. Og det er også et presserende behov, for den bæredygtige udvikling af nye schlagerkunstnere har været ret træg de seneste år. Med få undtagelser såsom Ramon Roselly , Vincent Gross eller Ben Zucker, var der få kunstnere, der var i stand til at skabe sig et navn.

Roland Kaiser ønsker at promovere unge schlagere

“Sammen med min datter vil jeg gerne hjælpe kunstnere med at opbygge en langsigtet og succesfuld karriere. Det spændende ved denne konstellation er samarbejdet mellem generationerne til gavn for kunstnerne,” afslørede Roland Kaiser til MDR. Det er især vigtigt for hans datter Annalena, som arbejdede for musikselskabet Sony Music i to år, at unge og stærke kvinder beriger branchen, for hendes synspunkt mangler de i øjeblikket.

Kaiser & Kaiser: Daniel Sommer er første akt

De første samtaler med de første kunstnere har allerede fundet sted. 30-årige Daniel Sommer fra Düsseldorf siges at være den første kunstner, der bliver passet af Roland Kaiser og hans datter. I de senere år har han allerede været i stand til at placere flere singler på forskellige hitlister. Det første album udkommer næste år. Roland Kaisers underskrift vil helt sikkert kunne mærkes her, som ønsker at støtte kunstnerne med sit fremragende musikalske netværk af producere, komponister og tekstforfattere.

Vi ønsker dem begge held og lykke med deres nye projekt og støtter dem altid, når det kommer til at sikre fremtiden for schlager ved successivt at opbygge nye kunstnere i schlagerverdenen.

Kilde. Schlager.de

Det skal du læse