Roland Kaiser – Hvordan hans sygdom har ændret ham

En dag på et tidspunkt starter alt igen. Alle får en chance. Roland Kaiser sang i 1995 sit hit “Alles was du willst “. År senere lærte han selv, hvor dyrebar en ny begyndelse er …

I 2000 fik han konstateret lungesygdommen COPD. I 2010 fik han en lungetransplantation, der ændrede hans liv så meget! “Jeg er blevet meget mere afslappet“, forklarede Roland Kaiser nu til “Bild”.

“Tidligere var jeg ofte nødt til at beskæftige mig med sceneskræk professionelt – i dag betragter jeg mine forestillinger som ren glæde. Det er så sjovt, hvad skal der ske? Livet er kun smukt for mig. ”

Succesen viser ham at det er rigtigt: “Jeg har arbejdet i dette erhverv i 44 år og kan spille koncerter foran over 20000 tilskuere. Det er et held og lykke!

Hvis han før forlod scenen tidligere og alligevel var “temmelig ubehagelig”, er han blevet beskeden og mildere i sin alderdom.

Hvad der gjorde ham til en bedre person? “Min kone og mine børn. Hvis du har børn, skal du bare tage dit ego lidt tilbage, “sagde han til” SuperIllu”. “Og hvis man så også er syg. At være i stand til at overleve som jeg, gør mig også ydmyg”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse