Roland Kaiser: Hvad foregik der med Tina York?

Roland Kaiser og Tina York? Var der virkelig noget på færde dengang i Schlager-Tysklands hede tider? Et interview med Tina York fortæller det hele …

70’erne var hendes tid: Tina York, den yngre, livlige søster til Mary Roos. I 1974 var hendes hit “Wir lassen uns das Singen nicht verbieten”. 17 gange i den legendariske ZDF “Hitparade” med schlager-godfather Dieter Thomas Heck (døde i 2018 som 81-årig). I magasinet “Revue Heute” mindes Tina York, som kvalte sig til tredjepladsen i RTL’s junglelejr i 2018, de fugtige glæder fra dengang. Og Schlager-kejser Roland Kaiser, to skilsmisser, den første fra hans kone Christina i 1990, siges også at have spillet en rolle.

Roland Kaiser og hans legendariske marmorbadekar

York til “Revue Heute”: “Da han blev skilt fra sin kone Christina, flyttede jeg ind i hans hus. Jeg kendte godt det kæmpestore badekar af lyserød marmor, som han dengang lod sig fotografere i, draperet med guldkæder. Men jeg lyttede kun til musik i det badekar… (griner).” Hun fortsætter tvetydigt: “Jeg hyggede mig altid i badekarret. Det var oplyst indefra. Så der foregik altid en masse i badekarret…”

Roland Kaiser, kejseren af den sexede schlager. Det er ikke tilfældigt, som Kaiser for længst har afsløret. I sin selvbiografi “Sonnenseite” (Solsiden) indrømmer Kaiser selv: “Jeg var en skiderik og utro!” Det skulle efter sigende kun have ændret sig med hans nuværende kone, Sylvia.

I 1984 mødtes Kaiser og Sylvia til en koncert, i 1993 blev det til en genforening med konsekvenser – på det tidspunkt var Kaiser dog stadig gift med sin anden kone, Anja Schüte … Roland Kaiser skriver om det i sin biografi: “Der var gået næsten ti år, siden vi mødtes første gang. Siden hun havde set på mig for første gang med sine store, grønne øjne. I dem fandt jeg varme og omsorg og altid en gnist af erotik.” Silvia og Roland mødtes privat, bag deres partneres ryg.

Kaiser hævder ikke at have følt nogen anger. “Manchmal möchte ich schon mit Dir …” Kaiser-hittet kan også have en betydning for Tina York. I betragtning af alt det, der siges at være sket i Roland Kaisers badekar, som var oplyst indefra. Som Tina York også ved …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse