Roland Kaiser & Helene Fischer: Det ville man ikke have gættet!

Det er næsten seks uger siden, at Roland Kaiser var gæst i Helene Fischer Show. Allerede inden udsendelsen gjorde Roland det spændende på Facebook, når det kommer til duetten mellem de to. “Foruden en titel fra det aktuelle album ‘Alles oder Dich’, udfører Helene og jeg en meget velkendt og multi-prisbelønnet duet,” skrev Roland på det tidspunkt. Nu er det klart, hvad han mente med det!

Duetten, de to sang i showet, var sangen “Shallow”, og er oprindeligt af Lady Gaga og Bradley Cooper. Sangen vandt endda en Oscar. At Roland og Helene ville synge denne duet, passede perfekt til showet! Og hvem ville have troet det: Ideen kom ikke fra Helene!

Selvom det er hendes show, lod hun Roland overbevise hende om at synge denne sang med ham. I teorien kunne hun selv have besluttet, hvilke sange der blev sunget, og hvilke der ikke skulle. Men hun ser også ud til at lide “Shallow” meget. ”Meget flot, men uventet,” sagde fansen. At de to sang denne duet sammen viser endnu en gang, hvor alsidige de er – begge to.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER