Roland Kaiser har aldrig sunget “Joana – du geile Sau”.

Roland Kaiser er kendt for adskillige hits: “Santa Maria”, “Dich zu lieben” og “Joana” er nok hans mest berømte sange. Sidstnævnte er også kendt for sin voksne version af “Joana – du geile Sau” af Peter Wackel. En festsang, som Roland Kaiser åbenbart aldrig ville synge.

“Joana” udkom i juli 1984 og nåede nummer 35 i den tyske hitparade. 23 år senere toppede Ballermann-stjernen Peter Wackel denne succes med sin version og nåede nummer 14 på de tyske hitlister. Den dag i dag bør ingen fest være uden denne voksne version af Schlager-klassikeren. Malle-hittet siger: „Joana – du geile Sau – geboren, um Liebe zu geben, – du Luder – verbotene Träume erleben, – du Drecksau.“

Roland Kaiser: “Jeg foretrækker at synge min egen version”

Replikker, som Roland Kaiser siger, at han aldrig brølede med på. “Jeg er en, der synger på scenen for at leve af det, men hvis jeg står et sted, og den her version spiller, så begynder jeg ikke at synge med (…) Jeg synger helst min egen version ,« afslører Roland Kaiser i comedy-talkshowet “World Wide Wohnzimmer”. Roland ser ikke ud til at have problemer med Peter Wackels ikke helt voksne version. På spørgsmålet om festsangen ville irritere ham, svarer Kaiser: “Overhovedet ikke, nej.”

“Kaisermania” med rekordpublikum

Ved den årlige “Kaisermania”, der lige er levet afholdt, sang Schlager-legenden naturligvis sin version fra 1984 og glædede dermed fans i Dresden. Mere end 70.000 tilskuere gik ikke glip af forestillingen på bredden af ​​Elben i Dresden. Ny publikumsrekord! En dråbe bitterhed til de talrige fans på stedet: Det traditionelle sidste fyrværkeri efter tre af de seks “Kaisermania”-shows måtte aflyses på grund af de høje temperaturer og risikoen for brande .

Kilde. Schlager.de

Det skal du læse