Roland Kaiser: Hans hemmelige lidenskab!

Roland Kaiser er og forbliver en af de største schlagerstjerner i vores tid. Det er ikke kun hans tekster og musik, der forårsager gåsehud for fansne – hans måde at interagere med publikum fra scenen på, er også legendarisk. Kaiser afslørede for nylig sin hemmelige lidenskab ved en af hans koncerter …

Fortællingerne mellem titlerne er meget vigtige for Roland Kaiser. Så lærer man også nogle private ting om Roland, som man ikke finder i noget magasin og i intet interview. På sin weekendkoncert i Hückelhoven fortalte han for eksempel, at han ofte bliver spurgt, hvor forskellen er mellem koncerterne i hallen og en Open Air er.

Indtil videre havde han aldrig tænkt på det, men nu havde han bemærket det: ”Det er duften af pølser!” Det ville være vidunderligt, hvis denne duft smitter over på scenen! Selvfølgelig gav denne udsagn publikum til at grine, og sympatierne var igen på hans side.

Kort derefter annoncerede han sig hos kollegerne ved pølsestanden: ”Gutter, jeg kommer efter en pølse bagefter!” Ikke underligt at Roland er så populær blandt sine fans: Han er tilgængelig og autentisk – egenskaber, som du aldrig bør miste som en schlagerstjerne!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse