Roland Kaiser: Hans biografi udgives til efteråret

Foto: Roland Kaiser / Marcel-Brell

Han har været den mest succesrige mandlige schlagerstjerne i årevis: Roland Kaiser! Siden 1970’erne har han regelmæssigt lavet store hits, og ‘Der Kaiser’ er også populær blandt unge. I efteråret udgiver han sin længe ventede biografi.

Roland Kaiser havde en begivenhedsrig start i livet. Hans mor opgav ham som hittebarn, efter at han blev født, og gav ham til adoption. Han voksede op med sin plejemor i Berlin, i en alder af 15 blev han forældreløs. Men alt viste sig til det bedre. I 70’erne begyndte han sin succesrige musikalske karriere, i 1980 udgav han sin mest succesrige single “Santa Maria”. Han var en regelmæssig på ZDF-hitparaden og glædede millioner.

Roland Kaiser: En stjerne blandt store og små

Ved årtusindskiftet blev hans KOL-sygdom kendt, og han måtte gennemgå en operation. I 2011 udgav han en bog om denne vanskelige tid med titlen “Atempause: Alles ist möglich”. I 2014 opnåede han sammen med Maite Kelly mega-hit “Warum hast Du nicht nein gesagt”. På grund af duetten og hans udsolgte Kaisermania-koncerter blev han også mere og mere populær blandt yngre publikum. I dag fejrer unge og gamle Roland Kaisers hits.

Stien fra Ronald Keiler til Roland Kaiser

Tid til endelig at dedikere en bog til denne uforlignelige karriere. Den 18. oktober 2021 udgives hans biografi “Sonnenseite” med mange personlige historier fra Roland Kaiser. I Berlin oplevede han afgørende øjeblikke i efterkrigstidens historie som opførelsen af ​​Berlinmuren eller John F. Kennedys tale i 1963. Han kæmper for sociale projekter mod uretfærdighed og frem for alt for fremme af børn og socialt udsatte mennesker. Fra begyndelsen til den store karriere. Hans biografi fortæller på en rørende og spændende måde om sin karriere fra Ronald Keiler til ‘Kaiser’.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse