Roland Kaiser: Han har en vigtig meddelelse

Hele eventbranchen ligger stadig inaktiv. Men selvom live koncerter og toure i øjeblikket ikke er mulige – lader mange schlagerstjerner sig ikke gå ned men starter med ny musik og nye videoproduktioner. Roland Kaiser gør det nu også.

Den 19. februar udgav Roland Kaiser sin video til singlen “Gegen die Zeit”. Titlen kommer fra hans succesrige album “Alles oder Dich” (Edition 2020) og blev udgivet den 29. februar.

“Gegen die Zeit” er en kraftfuld sang, der minder dig om at værdsætte livet som en dyrebar vare og ikke at spilde din tid meningsløst. Når alt kommer til alt er det aldrig for sent til nye begyndelser.

Roland Kaiser: Han synger sig selv ind i fansenes hjerter

Og det er netop det, det handler om: om positivitet, om selvtillid, som vi alle i sidste ende har brug for i disse dage og uger, hvor coronapandemien ikke ønsker at ende.

Roland Kaiser er selv en helt igennem optimist, for hvem glasset altid er halvt fyldt i stedet for halvtomt. I mange af hans sange tager han denne holdning til livet og synger sig selv ind i hjertet på sine fans.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Roland Kaiser (@rolandkaiseroffiziell)

Roland Kaiser: Optræden hos Florian Silbereisen

Titlen blev skrevet af Christina Schwaß og Matthias Haß, som allerede har arbejdet meget succesfuldt med blandt andre Yvonne Catterfeld, Roger Cicero og Barbara Schöneberger.

Af den måde blev videopremieren den 19. februar valgt klogt. Et par dage senere, den 27. februar, er kejseren gæst hos Florian Silbereisen i Schlagerchampions – og det er virkelig gode nyheder i Coronas tristheden …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse