Roland Kaiser: Han er endelig tilbage!

Foto: MDR/Tom Schulze

Roland Kaiser har nu via sociale netværk meddelt, at han vil være tilbage på livescenen fra slutningen af ​​august. Efter måneders ventetid og den kortsigtede aflysning af Kaisermania i Dresden, kan man næsten ikke tro på denne nyhed, men det er rigtigt: Schlager-Kaiser ser ud til om kort tid, at spille flere open air koncerter.

Det starter i Kamenz og Roland Kaiser har nu offentliggjort datoerne:

28. august 2021 og 29. august 2021 i Kamenz
3. september 2021 i Goslar
4. september 2021 og 5. september 2021 i Leipzig

og meddelte samtidigt, at alle relevante oplysninger om indsamling af besøgsdata, hygiejnebestemmelser og ombooking vil være tilgængelig med kort varsel og vil blive annonceret.

Han henviser til sin koncertpromotor Semmel Concerts. Der står detaljeret: “Alle billetter, der allerede er købt, skal ombookes på grund af officielle krav, som kan gøres let og bekvemt online. Information om ombookingsprocessen følger straks og kan findes på: www.semmel.de/umbuchungen

Derudover er en koncert den 12. september 2021 i Apolda blevet annonceret. Billetter til denne dato skal være tilgængelige i begyndelsen af ​​næste uge på www.eventim.de. Der blev tilsyneladende fundet en alternativ dato for koncerten i Waldbühne Berlin i begyndelsen af ​​september. Alle oplysninger om dette bør også følge i begyndelsen af ​​næste uge.

Roland Kaiser kan næsten ikke vente

I sit indlæg henviser Kaiser til sit live-team, der har accepteret den “logistiske udfordring” med planlægning og glæder sig over, at “noget endelig bevæger sig”. Man kan mærke den utålmodighed, der ligger i disse linjer og selvfølgelig den entusiasme, som hans band og ham selv endelig vil tilbage på scenen med.

For fansen er det nu et spørgsmål om aktivt at følge yderligere publikationer og information i de næste par dage. Der vil står, om andre kunstnere vil følge trop, og om der rent faktisk vil være bevægelse i den lukkede eventbranche. Vi holder dig under alle omstændigheder opdateret!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse