Roland Kaiser: ”Frem for alt lærte jeg af min egen dumhed”

Han er en af de mest succesrige sangere og underholdere, hundreder af tusinder strømmer til hans koncerter og fejrer schlager herren: Man kan ikke stille spørgsmål om det, men Roland Kaiser er en af branchens drivkræfter. Men han er også en kunstner med en holdning og forbandet ærlig – især overfor sig selv.

I et interview med “taz” taler Kaiser nu om begyndelsen på sit professionelle liv længe før han startede i musikbranchen og siger: “Frem for alt lærte jeg min egen dumhed at kende.”

Han uddannede sig først som detailhandler og arbejdede derefter i et reklamebureau i et bilfirma. Han modsatte sig konstant alt og forsøgte at tilbyde folk, hvad han ville have ønsket at købe selv. Kunderne var også tilfredse med andre tilbud.

”Jeg ønskede åbenbart at gribe ind på en lærerig måde,” sagde Kaiser med tilbageblik. Nå, da han skiftede til musikbranchen, lærte han sine lektioner af det, men sammenbrud var allerede da en del af hans karriere.

Som nykommer i branchen tilmeldte han sig et jazzdans kursus for at lære at danse til sine forestillinger og sceneshow. Som Udo Jürgens var han imidlertid en klodset fyr og kunne bare ikke bevæge sig: ”Det nyttede ikke at bede mig om at forlade kurset. Så tog jeg mine penge og gik. ”

Ouch! I dag er der intet tilbage af usikkerheden fra begyndelsen. Roland Kaiser dominerer scenen selvsikker og starter sin store turné til det aktuelle album “Alles oder dich” i midten af ​​marts. Så: tommelfingeren op! Vi ser frem til koncerterne med Schlager Kaiser!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse