Roland Kaiser – fra hittebarn til superstjerne

Billede: rbb/WDR/Horst Mühlenbeck

Roland Kaiser – et ikon indenfor underholdningsmusik. En stjerne at røre ved, med en varieret, spændende og dramatisk livshistorie.

Sammen med kammerater som koncertarrangøren Dieter Semmelmann, Ariola chef Manfred Rolef og komponisten Joachim Heider, og sammen med kolleger som Howard Carpendale, Florian Silbereisen, Maite Kelly og Beatrice Egli og venner som Götz Alsmann, Sigmar Gabriel, Jan Josef Liefers, Axel Prahl og Karl-Heinz Rummenigge, giver Roland Kaiser sin personlige og også kritiske indsigt i sit liv, på scenen og bag kulisserne.

Han regulerer spillets regler som ingen andre. En stjerne at røre ved, tilgængelig og troværdig. Næppe nogen anden i musikindustrien har sådan en varieret og spændende livshistorie som Roland Kaiser.

Hans enestående karriere har varet i 40 år indtil nu og bryder alle rekorder: 90 millioner solgte plader, 67 optrædener alene i ZDF hit parade, en hyppig gæst ved tv-shows, op til 100.000 koncertgæster på “Kaiser Mania” i Dresden Elbe.

Filmen følger Roland Kaisers sommetider dramatiske liv og karriere. “Ronald Keiler” voksede op i en fattig familie med sin plejemor i Berlins “miljø”. Drengen drømmer om at blive pilot. Men schlager industrien kommer han i kontakt med ved en tilfældighed. Den fine linje mellem “offentlig” og “privat liv” som den succesfulde “Schlager-Star”? Hvordan overlevede han sin alvorlige sygdom og lungetransplantation?

For første gang giver han en koncert i den legendariske Berlin Waldbühne. – www.waldbuehne-berlin.de

Se med d. 09.09.2018 kl 22:00 – 22:45 på RBB

Kilde: Rbb.de

Det skal du læse