fredag, august 12, 2022
ForsideArtisterRoland KaiserRoland Kaiser fortryder sin arrogante opførsel

Roland Kaiser fortryder sin arrogante opførsel

I løbet af sin mere end 40-årige karriere har Roland Kaiser helt sikkert set en del kunstnere, som manglede ydmyghed og respekt over for kolleger og fans. Selvreflekterende som Roland er nu, indrømmer han, at han selv engang var en af ​​de kunstnere.

Især i sin storhedstid i begyndelsen af ​​80’erne synes Roland at have været en yderst ubehagelig person. En arrogant musiker, der så ned på dem omkring ham. “Jeg troede, jeg havde spist visdom med skeer. Når du er yngre, er du mere afsides,” er Roland der kommer fra Berlin citeret for at sige af “Revue Today”. “Du tror på, at du er verdens navle, og at succes kun er op til dig.” Kritik blev derfor ikke modtaget dengang.

Efter brylluppet med sin kone Silvia opførte Roland sig anderledes. “Hendes kærlighed og hendes ligefremhed gav mig tryghed. Jeg fandt mod og tillid ved hendes side,” fortsætter Roland. Sandsynligvis også modet til at ændre hans holdning. Ved årtusindskiftet blev han diagnosticeret med KOL, hvilket fik Roland til at ændre sin holdning. Den alvorlige lungesygdom tvang ham endda til at få en lungetransplantation i 2010. Uden hjælpen fra dem omkring ham, som han plejede at behandle med arrogance, ville han bestemt ikke stå på scenen i dag. Roland har tilsyneladende internaliseret det – og derfor er Maite Kelly ikke blevet en helt for ingenting .

Kilde: Stadlpost.at

Ja, man skal huske at dem man møder på sin vej op, møder man også på sin vej ned … red.

RELATEREDE ARTIKLER