Roland Kaiser forbinder Open Air koncerter 2019 med Hjertesag

Foto: rbb

Med starten af sommersæsonen 2019 kan fans fra hele Tyskland igen se frem til en uforglemmelig Roland Kaiser openair sommer, hvor den ekstraordinære kunstner med sit 14-medlems live band, igen vil sørge for en fantastisk atmosfære i det fri.

Med Roland Kaisers openair, den 1. juni i Erfurt am Domplatz, starter en donationskampagne indledt af ham til fordel for BILD hilft e.V. “Ein Herz für Kinder (Et hjerte for børn)” på samme tid.

På hver af sine udendørs koncerter kan høj kvalitet Liebe kann uns retten” tøj kan købes, som blev lavet specielt til dette. Fans kan selvfølgelig bruge disse symbolsk i løbet af live shows. Provenuet fra det solgte tøj vil gå til slutningen af openair BILD hilft e.V. “Ein Herz für Kinder”.

For Roland Kaiser er denne særlige fundraiser et spørgsmål om hjertet, som allerede var i gang, da han sluttede sit nye album “Alles oder Dich”.

I vores tid og alder er det vigtigere end nogensinde at stå op for hinanden og hjælpe dem i vores samfund, der ikke kan gøre det alene. Dette gælder ikke kun for børn, men især for dem. Børn er vores fremtid, “siger Roland Kaiser.

Og fortsætter: “Under min kommende open air og live koncerter vil jeg gerne opfordre mine fans til at bære de hvide klæder under sangen ‘Liebe kann uns retten’ – som også indeholder billedteksten ‘Jeg ser hvide flag flagre’ – som et symbol og en besked, som vi alle tror på det gode og er parate til at hjælpe og støtte hinanden. ”

På de udendørs koncerter kan publikum forvente et to-og-en halv times schlager fyrværkeri, præsenteret af Roland Kaiser med sit fantastiske live band. Også i år kan publikum teste deres tekst-huskommelse med evige klassikere som “Manchmal möchte ich schon mit dir”, “Joana” eller “Dich zu lieben” i nye arrangementer. Derudover er aktuelle hits og nye sange fra hans forår 2019 album “Alles oder Dich” præsenteret.

Roland Kaiser Openair 2019 er på ingen måde dårligere end den legendariske KAISERMANIA og giver fans fra hele Tyskland mulighed for at nyde et par uforglemmelige åbentimer ude i fri luft.

Billetter til open air tour er tilgængelige på eventim

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse