Roland Kaiser for højt: Problemer med Kaisermania i Dresden!

Problemer for schlagerlegenden Roland Kaiser! Det hævdes, at lyden ved hans legendariske Kaisermania-koncerter i Dresden er for høj. Nærområdet til stedet chikaneres af myndighederne med støjregler. Det drejer sig om Narrenhäusl, hvor der er planlagt en historisk genopbygning. En støjundersøgelse til en værdi af 5.000 euro har nu vist, at der vil være for meget støj i de 14 planlagte ferielejligheder i Narrenhäusl under aftenerne ved Elbens bredder. Dette gælder også for Roland Kaiser.

Investoren i genopbygningsprojektet, Frank Wießner, som ikke er modstander af Roland Kaiser, sagde til BILD: “Derfor skal vi installere aflåselige vinduer!” For seks år siden blev genopbygningen besluttet af Dresdens byråd. Frank Wießner vil gerne i gang, men i to år har han ventet på den nødvendige byggetilladelse.

Roland Kaiser kan lave støj med Kaisermania i 2023

Wießner til BILD: “Nogle gange har jeg en fornemmelse af, at jeg gerne vil bygge et atomkraftværk – med alle specifikationer. Jeg har allerede lagt et sekscifret beløb i den foreløbige planlægning.” Heri indgår de næsten 5.000 euro til støjvurderingen.

Men det er ikke det hele: Der skal bygges en adgangsvej til bygningen for brandvæsenet (40 meter, ca. 200.000 euro). Og 80 kubikmeter opgravet jord (10.000 euro) vil være nødvendigt som oversvømmelsesbeskyttelse.

Byens embedsmænd sagde til BILD: “Med de oprindeligt indsendte dokumenter burde byggeansøgningen være blevet afvist.” Kan byggetilladelsen gives i 2023? “Det er ikke muligt at udtale sig om dette,” sagde rådhuset. For Wießner er det sikkert: “Projektet bliver meget dyrere end de planlagte 3 millioner euro.”

Wießner er standhaftig: “Jeg gennemfører Narrenhäusl, jeg giver ikke op!” For Roland Kaiser og hans Kaisermania, hvor billetterne har været udsolgt i lang tid, betyder det i hvert fald, at det i 2023 kan gå løs om natten, også højt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse