Roland Kaiser: Det vidste du ikke om ham!

Billede: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Det har længe været kendt, at navnet Roland Kaiser blot er et kunstnernavn, og at den populære schlagerstjerne faktisk hedder Ronald Keiler. Men når man hører navnet Wolf Wedding, tænker man ikke lige på kejseren.

Men hvad har Roland Kaiser at gøre med Wolf Wedding? Jo, da skrev han under navnet Peter Maffay, som han havde ønsket. I et interview sagde han engang, at man først ikke ville offentliggøre, at han var bag sangene.

“Han (Maffay) ønskede at narre folk og vise, at de var forkerte på den om deres fordomme og politik. Ved en platinums-ceremoni i Frankfurt gav Peter officielt og synligt mig en kopi. Alle har set det, som ikke kunne lide det” sagde Kaiser i SVZ.

Et skridt, som ikke kun Roland Kaiser lavede: Et fremragende eksempel er nok Dieter Bohlen. Han er sandsynligt den førende i pseudonymer. Han har komponeret bl.a. under følgende navne:

Art of Music, Dee Bass, Fabricio/Fabrizio Bastino, Howard Houston, Jennifer Blake, Joseph Cooley, Marcel Mardello, Steve Benson, Ryan Simmons, Barry Mason, Michael von Drouffelaar, Atisha, David Bernhardt eller projekter som Mayfair, Monza, Foolish Heart, Countdown G.T.O., Hit the Floor og Major T.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse