Roland Kaiser – Den store Arena-Tourne

Hans album har solgt mere end 90 millioner, opnået guld og platin status, hans billetter til Kaiser Mania 2018, blev solgt på rekordtid, kun 30 minutter. Rolands Kaiser 40 års karriere har fascineret med mange facetter. Det er hans talent, et fantastisk musikalsk billede, hans uhæmmet begejstring og denne elektrificerede lidenskab, som han på scenen inspirerer, og som han har inspireret sit publikum med

Kilde: Roland Kaiser Web

Hans entusiasme, og frem for alt fortjener han en stor respekt for hans utrættelige og mangesidede arrangement, for social retfærdighed, samt hans klare holdning til et kosmopolitisk samfund. For dette modstår også hans sange, som vækker længsel, fejre liv og kærlighed, ligesom optimisme også gør alle sanser levende.

For disse specielle øjeblikke har Roland Kaiser nu noget nyt til sine fans. her i  2017 fejre han sin 65 års fødselsdag. Med “Stromaufwärts – Kaiser singt Kaiser”, et album som udkommer d. 20.10.2017, der ved første øjekast synes at være en best of, byder han på spændende nyfortolkninger af hans største hits, en musikalsk rejse og med overraskelser nye og moderne lydende titler.

Man kan også være særlig spændt på Live oplevelser, som 2018 giver en masse muligheder for. Sommeren giver flere muligheder for Open Air koncerter. For første gang vil Roland Kaiser være gæst på den legendariske Berliner Waldbühne og opfylder dermed en livsdrøm. Den første og anden weekend i August ventede der fans til det legendariske Kaiser Mania 2017 – der for 15. gang fandt sted, og som årligt har 50.000 besøgende, med smukke kulisser fra Dresdner gamle bydel.

Derefter følger den store Arena Tour gennem Tyskland, Østrig og Schweiz. Ved 21. datoer, der går til foråret 2019, får fans mulighed for at fejre deres fantastiske kunstner og hans største hits, en uforglemmelig aften og en fest uden lige. Billetter til Arena Tour 2018/2019 kan nu købes på eventim.de.

Albummet kan bestilles her

Kilde: European-News-Agency

Det skal du læse