Roland Kaiser beskytter dyr i Wien

Roland Kaisers nye album “Perspektiven” udkommer på fredag. Mens en forpremiere for nylig gav gæsterne i Berlins tv-tårn et perspektivskifte på hovedstaden, vil stjernen selv nu opleve et nyt perspektiv, fordi: Han kommer helt tæt på en giraf. Vi fortæller dig mere om denne dyrehandling.

Roland Kaiser bliver giraf-gudfar

Mens Frank Elstner allerede har sponsoreret en kænguru i Karlsruhe Zoo, sponsorerer Roland Kaiser nu også et vildt dyr. Stjernen rejser til Wien, Østrigs hovedstad, den 19. september for at komme helt tæt på en giraf i Schönbrunn Zoo, har Sony Music Austria meddelt. Ved at adoptere dyret yder sangeren et vigtigt bidrag til bevarelsen af ​​arten.

Derfor er Roland Kaisers engagement så vigtigt

Nu vil mange fans helt sikkert undre sig over, hvorfor valget faldt på en giraf. Du kan finde dem overalt i Afrika – eller ej?! Sådan er det ikke længere – Schönbrunn Zoo holder Rothschild-giraffer. Den største art af disse smukke dyr er på verdens Naturfredningsforenings “Red List” og er officielt opført som truet. I dele af Uganda er den endda uddød i mellemtiden. Det er rart, at Roland Kaiser er så engageret i artsbeskyttelse.

Kilde:Schlager.de

Det skal du læse