Roland Kaiser ankommer til Cape Town, og han anede ikke hvem der ventede på ham der.

Udhvilet og helt afslappet deler Roland Kaiser af og til glimt fra sin rejse rundt i verden på sin Instagram-profil. Sammen med sin kone Sylvia har han taget en pause fra schlagermusikkens travlhed for at fejre sit 50-års scenejubilæum. Indtil videre har hans rute ført ham til Hong Kong og Sydney, begge steder han drømte om at besøge. Men det var hans stop i Cape Town, der gav den Münsterfødte gåsehud.

Denne overraskelse overvælder Roland Kaiser

Kort efter ankomsten til Cape Town forlader Roland Kaiser og hans kone Sylvia det krydstogtskib, som de startede deres jordomrejse på i begyndelsen af året. Mens sangeren tager en afslappet spadseretur langs molen, stopper han pludselig op og tror ikke sine egne øjne: Hans børn Annalena og Jan hilser pludselig på ham på den anden side af jorden. Et møde, som Roland Kaiser ikke havde forventet, men som hans børn fangede i en Instagram-video.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Roland Kaiser (@rolandkaiseroffiziell)

Det viser, hvor følelsesladet Roland reagerer på familiesammenføringen. “Når dine børn pludselig overrasker dig på en jordomrejse i Cape Town,” skriver han følelsesladet til et snapshot på Instagram, der viser familien genforenet i Sydafrika. Kort før hans fødselsdag den 10. maj tilbringer familien nu en del tid sammen i Cape Town.

Roland Kaiser: Det havde han ingen anelse om

En dejlig overraskelse, som hans børn åbenbart har planlagt i et stykke tid. For et par dage siden blev Annalena Kaiser ved med at dele Instagram-historier, der antydede, at hun var på rejse i den afrikanske hovedstad. Men det vidste far Roland åbenbart ikke noget om. Så han var så meget desto mere glad, da han kunne omfavne sine børn igen efter så lang tid.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse