Roland Kaiser afslører: Han forlader scenen med den sidste lyd

Roland Kaisers store »50 Jahre – 50 Hits«-turné er endelig startet. Et absolut højdepunkt for hans fans, men »Kaiser« selv er ret beskeden om sin succes.

Roland Kaiser er en af de mest succesfulde schlagerstjerner i Tyskland. For at fejre sit 50-års scenejubilæum er han i øjeblikket på en stor »50 Jahre – 50 Hits«-turné i Østrig, Schweiz og Tyskland. En turné, der allerede er en stor succes for hans fans, da det er et højdepunkt for dem at se deres schlager-idol live. Jubilæumsturnéen er også en hjertesag for Roland Kaiser, som stadig er meget beskeden på trods af sin succes.

Det er ikke det her, han vil genere folk med

»Når jeg forlader en scene – du kan sikkert ikke forestille dig det – er jeg inden for to eller tre minutter en af mange igen,« sagde den 72-årige til »Deutsche Presse-Agentur« i Hamborg. Roland Kaiser tager ikke sit bifald med ind i omklædningsrummet eller sin musikalske succes med ind i sit privatliv. »Jeg forsøger ikke at genere folk med det og fortæller dem ved ethvert bord, hvilken stor fisk jeg er,« siger sangeren.

»Så jeg er en af mange, ikke mere«

Tværtimod betyder sangkarrieren for Roland Kaiser blot et arbejde, som han virkelig nyder at udføre. »Men jeg forlader scenen med den sidste lyd og er ikke længere primus inter pares. Så jeg er en af mange, ikke mere,« siger Roland til det tyske pressebureau. En holdning, der er kommet fra hans rolle som far, og som kun gør ham endnu mere sympatisk for hans fans.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse