“Rie Beatrice Egli Show”: Første detaljer om den nye udgave

I april fejrede Beatrice Egli premieren på sit eget show på SWR, som også blev vist på MDR på samme tid. Efter de meget gode anmeldelser og vurderinger stod det klart: Det skal fortsætte. Nu er der de første detaljer om den nye udgave. Vi fortæller dig, hvornår og hvordan du kan være der.

“Die Beatrice Egli Show”: Optagelse i oktober

Efter at Beatrice Egli for noget tid siden fortalte os, at hendes show fortsætter i oktober, er det nu officielt: Anden udgave af “Die Beatrice Egli Show” bliver optaget den 10. oktober. Dette vil igen finde sted i Studio Berlin-Adlershof. Der gælder dog meget strenge krav.

3G-reglen (vaccineret, testet eller restitueret) gælder for besøget – testen skal være opdateret på dagen. Derudover skal der også bæres en medicinsk eller FFP2 maske ved sædet.

SÅ starter billetsalget

Billetsalget starter allerede lørdag den 17. september ved midnat. Fans kan være der for rimelige 15 euro – men de skal være hurtige, for efterspørgslen vil sandsynligvis være meget høj. Selv de strenge foranstaltninger for loyale følgere vil ikke være en hindring.

Det vides dog endnu ikke, hvornår anden udgave af Beatrice Egli Show bliver sendt på SWR. Det er dog meget muligt, at Ireen Sheer vil være der som gæst – hun ville faktisk have været der til premieren på showet. Men et forkert corona-testresultat kan forpurre hendes planer på kort tid. Det ville også være sidste chance, for Ireen slutter sin karriere i januar 2023.

Det skal du læse