„Rhythmus der Nacht – Folge 11“

Danse hits, der går i benenen, og party musik med gode stemninger med garanti – det er “Rhytmus der nacht”. Den ikoniske CD af samme navn som radioudsendelsen på den tyske WDR 4. Det er den ellevte episode af den succesrige CD serie og i dag den 13. September udkommer den nye dobbelt CD fra TELAMO, som igen er fyldt med aktuelle hits. Musikalske lækkerbiskner Remix og Maxi versionen er specielt udarbejdet.

„Rhythmus der Nacht – Folge 11“ omfatter alle de hits, der natten til hver lørdag og søndag (00.05 -04.00 på WDR4 og landsdækken over ARD hitnat)  som lokker lytterne til radioen. Brand aktuelle schlager, der spilles i alle diskoteker, dansebarer radiohits, men også klassikere fra 80 og 90erne, og nogen sjældenheder som er fortolket af store name. Men også de succesfulde nye schalgerstjerne er også på denne CD.

Med på den aktuelle CD er Andrea Berg med sit remix af “Mein prinz”, Jan Smit med “Ich bin da”(DJ club mix), Nicole med “Leider gut” som dansemix, Frida Gold (“Liebe ist meine Rebellion”) og Nena, Anna-Maria Zimmermann, Heino, Michael Wendler, Helene Fischer og mange flere.

„Rhythmus der Nacht – Folge 11“ er et must for alle schlager venner, der gerne danser og gerne vil forsætte festen derhjemme! Hvem vil opleve kunstnerne og deres hit live engang og danse natten væk, det have man mulighed for at gøre ved dette CD Release party som blev afholdt i dag den 13-9-2013:

På Delta Musik Park Duisburg fejrede WDR 4 udgivelse af den ellevte udgave af „Rhythmus der Nacht“ med en stor fest. Indgang fra kl 20.00, begynder kl. 21.00.

Mange stjerner, som er på CD’en vil være der, og vil denne aften præsentere deres hits på Delta Musik Park. Dobbelt Cd “Rhythmus der nacht- Folge 11” er som sagt i handlen fra i dag den 13, September.

Rhythmus-der-Nacht-–-Folge-11

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse