REWE Family München: Beatrice Egli under hvid blå himmel

REWE family blev afholdt i lørdags i München og begejstrede små og store med en markedsplads og kulinariske oplevelser, karrusel og koncerter. Hovednavnet var DSDS vínderen Beatrice Egli, og længe før hun skulle på scenen, var der en ståhej backstage om den skønne schweizerinde. Billeder, møder og hilsner, interviews.

Der var stor glæde da Beatrice traf schlagerplanet, og fortalte hvordan der er på festivalen før hendes optræden:

“Før en koncert er jeg general nervøs, så må jeg presse alle og se om teknikken passer og så bliver jeg meget meget rolig. En kort bøn. Jeg må have et minut for selv, efter koncerten må jeg have noget og drikke og jeg har brug for et håndklæde, fordi jeg sveder meget”.

Det var en varm dag i München, den hvide blå himmel fik Beatrice til at gøre en god figur.  Hun kommer ikke sovende til sine jobs, men hun nyder det til fulde. I backstage området er hun i sort legging og sort trøje, begge med pink mønster. Til Beatrice Egli touren til efteråret 2013, er hun allerede spændt:

” Til touren i efteråret glæder jeg mig, med live band og undervejs vil der også være et par musikalske overraskelser. Jeg glæder mig til sammen med fans at fejre et mega schlager party og det er 90 minutter langt. Fra albummet “Feuer und flamme” skal jeg spille noget fra og fra “Glücksgefühle” også, et par cover ting og godt humør det er i hvert fald sikkert”.

Da schweizerinden lidt senere endelig kom på scenen, fik teknikeren trykket på den forkerte knap. Danserne sprang ind på scene men afspilningen stoppede brat.  Noget der ikke må ske med et live band. Trods den lille fejl charmerede hun alle. Danserne varmede op og endelig blev den rigtige knap fundet. Playbacken startede og endelig var hun på scenen. I blå jeans og blå T-shirt og en frisk grøn trøje, hun åbnede med hendes single “Mein herz” og begejstrede med hendes stormfulde optræden. Før optræden afslørede hun:

“Hvis jeg kunne gøre mig gøre mig usynlig, ville jeg synke i jorden, hvis noget er pinligt. Privat ved jeg hvad der sker i livet, men ikke på scenen”.

Sjovt, hvordan det hele render sammen. Ved REWE Family festival var også Thomas Godoj der vandt i DSDS i 2009. Beatrice sagde under interviewet at hun ikke havde set ham bag kulissen,  er hun fan:

“Jeg syntes Thomas Godoj er virkelig god, jeg har sågar stemt på ham under DSDS”.

beatrice-egli-5

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse