Retten forbyder aviser at sprede løgne om Michael Wendler

En retssag har skabt en del uro omkring Michael Wendler. Løgne er blevet spredt om schlagersangeren, men det har retten nu forhåbentlig stoppet. Vi bringer her et uddrag af dommen, som blev afsagt den 30.01.2014.

Kilde: Michael Wendler
Kilde: Michael Wendler

“Retten forbyder flere nyhedsmagasiner at sprede flere løgne omkring Michael Wendler.

Flere tyske nyhedsmedier har gennem den seneste tid spredt usande historier om schlagersangeren Michael Wendler.

Michael Wendler har de seneste måneder været Tysklands største syndebuk i medierne. Han har været genstand for noget, der har tangeret offentlig skriftlig henrettelse i bl.a. Bildzeitung, som på denne måde har fjernet sig langt væk fra deres image som seriøst nyhedsmagasin.

Men nu har retten afsagt dom i sagen og har truet Bildzeitung med en bøde på 250.000 Euro, hvis de ikke stopper deres hetz mod Michael Wendler.

Det er især i forbindelse med, at de har skrevet, at han angiveligt skylder sin søster 170.000 Euro.

Andre ting, der har været fremme, er, at Michael Wendler skulle have ført flere af sine fans bag lyset. Bl.a. i en sag, hvor han angiveligt skulle have givet en af sine trofaste fans en bil for derefter at sige, at bilen kun var til låns.

En anden stor sag har været omkring åbningen af en Wendler-fancafé på Mallorca. To af Michael Wendlers største fans ville åbne en café til ære for Michael Wendler på Mallorca. Michael Wendler skulle angiveligt have krævet penge af de to søstre, for at de skulle have lov til at bruge hans navn, hvorefter han nedlagde forbud mod, at hans navn figurerede på merchandise og lignende.

Det har også været fremme, at han skulle have snydt i en hestehandel.

Selv om beskyldningerne mod Michael Wendler er usande, har de været med til at så tvivl i befolkningen og blandt hans fans. “Der går jo ikke røg af en brand, uden at der er ild i den …” er man jo tilbøjelig til at sige, og der er nok ingen tvivl om, at det på mange måder vil være op ad bakke for den ellers så populære schlagerkonge Michael Wendler i den kommende tid.”

Hvis man vil læse hele brevet, kan man se/læse det tyske dokument på Michael Wendlers egen facebook-side her: Michael Wendler

[box_info]Kilde: Michael Wendler Facebook[/box_info]

Det skal du læse