Ramona Martiness – Herzenswunsch udekommer juli 2021

Foto: Telamo.de / German Popp

Allerede som lille barn var Ramona Martiness største ønske at være på scenen som sangerinde for at inspirere publikum med sin krystalklare og fascinerende stemme.
Ramona Martiness har længe siden forvandlet denne barndomsdrøm til virkelighed og føler sig hjemme i schlagerbranchen.

Ramona Martiness-albummet “Herzenswunsch” er kendetegnet ved bemærkelsesværdig vokaldynamik, sofistikerede lydvarianter og en strålende, frihedselskende optimisme. 13 eftertrykkeligt skræddersyede sange og en ekstra eksklusiv hitmedley gør “Herzenswunsch” til et harmonisk feel-good album.

De intense, livlige og også udhvilede sange er et lille spejl af Ramona Martiness sjæl og viser den subtile kunstneriske mangfoldighed. Det overordnede lydindtryk af albummet “Herzenswunsch” kan klassificeres i premiumsegmentet af schlagrsangen med et glimrende frekvent lydniveau.

Singlen “Bitte lüge mich noch einmal an” – med sin brændende elegance og individuelle identitet – ervallerede udgivet på forhånd og gav et imponerende syn på albummet “Herzenswunsch”. De magtfulde sange er rige i kontrast og alligevel symmetriske.

Ramona Martiness spiller på en meget charmerende måde med de enkelte tekster – der kommer fra pennen fra blandt andet Bernd Augener, Heiner Graf og Natascha Arnold – og skaber en fremragende afbalanceret opmærksomhed gennem hendes fortolkninger.

Succesrige producenter som Stefan Pössnicker, Peter Werba, Mark Bender, Marvin Trecha og andre er ansvarlige for dette album. Ramona Martiness er nu fast etableret i tysksprogede schlager og er lige så forskelligartet, farverig og moderne. Albummet “Herzenswusch” af Ramona Martiness ”er tilgængeligt fra 2. juli 2021.

Forudbestil det her: Ramona Martiness

Det skal du læse