Radio Schlagerparadies og Schlager.de søger Schlager-Hit des Jahres 2016

Schlager blomstre og nyder godt af den voksende popularitet, mere end nogen anden genre. Denne popularitet afspejler sig også i denne uges officielle hitliste. Schlager stjerner tager første pladserne. Og for at imødekomme denne tendens har Radio Schlagerparadis og Online Portalen Schlager.de lavet en ny publikums pris: “Schlager-Hits des Jahres”. Prisen vil gå til den kunstner der får flest stemmer i en online afstemning på websiderne fra begge initiativtagere.

hit-des-jahresSådanne fungere afstemningen: Hver måned vises de aktuelle og populæreste 10 Schlager sange i en afstemning “Schlager-Hits des monats”. Og vinderne i de respektive måneder vil i januar 2017 konkurrerer mod hinanden og så kan læserne derefter vælge “Schlagere-Hits des Jahres”.

Begge udbydere arbejder dagligt med tysk Schlager.

Radio Schlagerparadies – er specialister når det kommer til temaet Schlager og udbydes på DAB+, SAT og kabel og internet og har dagligt over 300.000 lyttere – dagligt spiller de 24 timer Schlager og hjemmesiden indeholder de seneste nyheder fra Schlager.

Schlager.de tæller mere end 300.000 besøgende om måneden og er en af de førende online medier. som dagligt fortæller med tekst og videoer hvad der sker i Schlager branchen. Derudover tilbyder de konkurrencer, afstemninger og kunstnerleksikon.

Afstemningen til “Schlager-Hits des Monats” finder man her:

http://schlagerparadies.de/musik/hitDesMonats og
http://www.schlager.de/schlager-voting/hit-des-monats

Det skal du læse