Promipool schlagerhitliste: Christian Lais forbliver i toppen

Promipool-uge-17a-f

Lørdag kl. 12 var den aktuelle schlagerhitliste-afstemning forbi. Der lød en jubel på Promipool redaktionen. Deres schlagerredaktør styrter ned ad gangen og råber: “Yeah, Christian Lais har vundet igen! Superman bliver foran Andrea Berg”. Ren glæde, som smitter af.

Christian Lais foran Andrea Berg, Fantasy & Stefan Zauner

… Og alligevel kunne de ikke tro det. Der er sangere som Howard Carpendale, Matthias Reim og Michelle til start og så vinder Ute Freudenbergs “Frischling” og Christian Lais med over 30 %. Vi tjekker logfiler og statistikker, men det stemmer. Christian Lais gik mandag aften i spidsen og lod sig ikke slå ud. “Hvem kæmper med mig” er også jeres favorit i denne uge . Tillykke.

Schlagerdronningen Andrea Berg må nøjes med en andenplads. Den var hun i stand til at vinde tilbage med “Der letzte Tag im paradis” fra Olaf. Himmelsk var det også for Fantasy og Stefan Zauner. Procenterne svarede til en trejdeplads. “Ein nacht im Paradis” og “Fang an” vil også i næste uge kæmpe videre.

Linda Hesse må dele pladsen med Matthias Reim

Schlagerprinsessen Linda Hesse var i stand til at forsvare sin femteplads fra i sidste uge. Men i denne uge må “Knutschen…ich kann nichts dafür” dele pladsen med “Die Leichtigkeit des Seins”, som Matthias Reim synger og som er samme navn på det nye album, der udkommer den 2. maj.

“Ich mach es wie die Sonnenuhr” synger Olaf i denne uge på en syvendeplads. På ottendepladsen må Howard Carpendale og Michelle dele. “Warum schon Goodbye” og “Paris” var også henvist til stemmerne. I denne uge må vi sige farvel til SanVentura. “Überdosis Sehnsucht” vandt ikke jeres hjerter.

Tænk over det – mandag starter en ny runde og jeres yndling behøver ikke kun jeres like på Facebook, men også jeres stemme ved Promipool.

  • 01. (01) – Christian Lais – “Wer kämpft neben mir” – 32.75% – 2. uger
  • 02. (03) – Andrea Berg – “Der letzte Tag im Paradies” – 20.68% – 6. uger
  • 03. (04) – Fantasy – “Eine Nacht im Paradies” ” – 12.06% – 3. uger
  • 03. (–) – Stefan Zauner feat. Petra Manuela – “Fang an” – 12.06% – 1. uge
  • 05. (05) – Linda Hesse – “Knutschen… Ich kann nichts dafür” – 6.896% – 2. uger
  • 05. (08) – Matthias Reim – “Die Leichtigkeit des Seins” – 6.896% – 3. uger
  • 07. (02) – Olaf – “Ich machs wie die Sonnenuhr”” – 5.172% – 4. uger
  • 08. (06) – Howard Carpendale – “Warum schon Goodbye” – 1.724% – 3. uger
  • 08. (07) – Michelle – “Paris”- 1.724% – 5. uger
  • 10. (–) – SanVentura – “Überdosis Sehnsucht” – 0% – 1. uge

Kilde: Promipool.de

 

Det skal du læse