Prischok til Kaisermania – Bliver billetterne nu dyrere?

Alle billetter var udsolgt blot en time efter, at forsalget begyndte. Kejseren kommer til Dresden fire gange i år for at fejre sin berømte “Kaisermania” med sine fans på bredden af Elben. Men nu skulle der være dukket et hemmeligt dokument op, hvor det fremgår, at eventpladsen bliver dyrere – hele 400 procent!

Det ser ud til, at fremtiden for den populære koncertrække “Kaisermania” i Dresden er på spil. Ifølge avisen “Sächsische Zeitung” planlægger byen også at hæve billetpriserne drastisk. Der er blevet offentliggjort et “fortroligt papir”, som siger, at arrangørerne af “Filmnächte am Elbufer”, som inkluderer “Kaisermania”, skal betale mere end fem gange så meget i gebyrer fra 2026.

Kaisermania: Dyrere billetter?

Det betyder: Ifølge avisen “Sächsische Zeitung” skal eventpladsen tildeles for mindst 180.000 euro om året fra 2027 til 2031. Til sammenligning blev der tidligere “kun” opkrævet 35.000 euro. Denne enorme stigning kan naturligvis betyde, at omkostningerne i sidste ende vil blive væltet over på de besøgende til “Kaisermania”. I år lå billetpriserne til Roland Kaisers udsolgte koncerter i Dresden allerede på mellem 100 og 110 euro.

Byrådsmedlem Steffen Kaden udtrykte sin bekymring i BILD og understregede, at målet ikke er at tildele en koncession, men at opkræve en standard markedsleje. Ud over prisstigningen skal ansøgere til eventpladsen også have over 25 års erfaring med mindst tre eventgenrer, herunder biografevents. Fremtiden for “Kaisermania” er derfor fortsat usikker. Beslutningen om at genudbyde “Filmnächte am Elbufer” kan skabe økonomiske udfordringer for den populære koncertrække og bringe eventens fremtid i fare…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse