Pop Giganten: Schlager“ – Med Maite Kelly, Jürgen Drews, Eloy de Jong

Helene Fischer er Tysklands hotteste show kunstner – PhotoCredit: Anelia Janeva

RTL II udforsker schlageruniverset i udsendelsen “Pop Giganten”. Stjernerne inkluderer Maite Kelly, Eloy de Jong, Jürgen Drews og mange flere.

Schlager annonceres mere end nogensinde og er populær blandt både unge og gamle! Skaberne af RTL II udsendelsen “Pop Giganten” kender dette og dedikerer en hel udsendelse af programmet til genren tirsdag aften fra 22:15. I 90 minutter handler det om Schlager. De forsøger at besvare spørgsmålet, hvorfor så mange mennesker elsker denne musik så meget, og hvad der præcis udgør en schlager sang.

For første gang præsenterer musikdokumentaren “Pop Giganten” de største schlager hits i de sidste årtier. Fra de “gode gamle dage” drejer det sig om den lave ende af 80’erne til moderne tider, hvor genren begynder at blive en ny trend. Flere musikere og schlager fagfolk er til rådighed for at hjælpe med deres ekspertise.

Hvad skaber et schlager hit?

Spørgsmålet om, hvad der skabet er schlager hit, svarer Jürgen Drews og Jürgen Milski på med: God stemning, god linje og fængende melodi. Schlager-kunstneren Kristina Bach ved også: “Meget vigtigt er kunstneren. Det skal være interessant mennesker “.

Med er blandt andre:

Maite Kelly
Eloy de Jong
Jonathan Zelter
Ross Antony
Guildo Horn
Marie Wegener

RTL II viser „Pop Giganten: Schlager“ idag tirsdag, 26. Marts 2019, kl 22.15.

Det skal du læse