Politiet måtte hjælpe

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneicher

Kongen af ​​Mallorca er en gammel rotte i en farverig showbusiness. Der er nok ikke noget, som Jürgen Drews endnu ikke har oplevet. I sin podcast “Des Königs neuer Podcast” fortæller han jævnligt bizarre historier – som da han mistede tusindvis af euro i kontanter.

Jürgen Drews, hvad har vi ikke hørt fra ham og om ham? Han var et festdyr, hvilket ikke mindst gav ham tilnavnet “Kongen af ​​Mallorca”. For han havde sine største succeser på festøen og stadig den dag i dag er en slags importeret vartegn. Øen gjorde ham ikke kun berømt, men også ret velhavende. Dette viser blandt andet en historie, som han nu fortalte i sin podcast.

Tusindvis af euro i kontanter væk, som i en dårlig film

Det siges at være sket på et tidspunkt, hvor han stadig blev betalt kontant af arrangørerne for sine showtjenester. Jürgen havde en hel taske fuld af kontanter (“omkring ti, tyve, tredive tusinde euro”) med, da han var på vej til sin næste koncert. Da han ankom til diskoteket, parkerede han lige foran stedet og ville hurtigt rydde ud af sin bil. Da hans bagagerum var fugtigt, lagde han ikke tasken fuld af penge derinde – men på taget af bilen ved siden af ​​hans. Og så skete præcis det, der skete i dårlige film.

Den mærkelige bil startede og kørte til sidst, med tasken! Drews forsøgte at stoppe chaufføren, men han hørte ham ikke. Efter en kort jagt i en anden diskotekets bil, henvendte han sig endelig til politiet. Sammen med politibetjentene kørte Drews den rute, han havde beskrevet, i patruljevognen – og faktisk fandt de tasken. En lykkelig slutning, som i en film …

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER