Politiaktion ved Helene Fischer: indbrud?

Foto: Universal-Music / Anelia Janeva

Chokerende opbud ved Helene Fischer, en politiaktion fandt sted ved Ammer søen, hvor Helene er ved at få bygget hus. Politiet fortæller, at de blev informeret om en tvivlsom indtrængen i Herrsching i onsdags d. 15 juli omkring kl. 07.30.

Politiet sagde at der intet blev stjålet! Dette forklarer politiets talsmand fra politiets hovedkvarter i Upper Bavaria nord til avisen “Bild”.

Onsdag formiddag blev der tilkaldt indsats personer til det sted, hvor flere mennesker siges at have klatret over hegnet. Politiet fandt ingen mistænkte direkte på stedet.

Ifølge de første fund blev der ikke stjålet noget i huset eller på ejendommen. Dette blev oplyst af politiets talsmand. For tiden er der ingen yderligere undersøgelser, der kan sættes i gang.

Ifølge en rapport fra “Bild” blev to ukendte gerningsmænd set af andre beboere i landsbyen klatre over et hegn. Øjenvidnerne ringede straks til politiet og fotograferede også en af ​​gerningsmændene. Ifølge billederne var personerne maskeret med sorte elefanthuer og havde også mørkt tøj på.

Det siges, at Helene købte sin byggegrund i 2017 og er siden blevet set der flere gange sammen med Thomas Seitel.

Helene Fischer har endnu ikke kommenteret denne uheldige hændelse.

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER