Politi-indsats ved drømmehuset

Foto: NDR/Thorsten Jander

En kæmpe mur skærmer hendes hus ved Ammersee, fra omverdenen. Overvågningskameraet ved indgangsporten kan se alt, alarmsystemet er klar til at blive udløst. Helene Fischer og Thomas Seitels villa er blevet omdannet til en beskyttende fæstning. Og med en god grund! Gravide Helene ser ud til at være i fare.

Som NEUE POST fandt ud af, skete der for nylig en hændelse: En ukendt person havde henvendt sig til Helene og Thomas’ hus. Politiet blev straks underrettet, og anklagemyndigheden blev endda tilkaldt. Fordi personen kom for tæt på. Og fordi der var frygt for, at personen kunne være kommet ind i drømmehuset uden autorisation?

Hændelsen viser: Alle omkring Helene er i højeste beredskab. Det er trods alt ikke den første hændelse. Tidligere har Helene gentagne gange været udsat for kriminelle.

For måneder siden brød maskerede mennesker ind på Helenes ejendom, som stadig var en byggeplads på det tidspunkt. Vidner ringede derefter til politiet – der kom med flere patruljevogne. Men ingen personer kunne findes på stedet.

Problemet: Helenes hus ved Ammersee er ikke ukendt. Der er en campingplads meget tæt på, og en promenade fører forbi ejendommen. Fremmede hænger her igen og igen, nogle gange skumle personer. Og politiet skal blive ved med at tjekke, at alt er i orden.

Det må alt sammen være forfærdeligt for Helene. Der vokser liv i maven, som snart vil se dagens lys. Hun ønsker at opdrage sit barn trygt og fredeligt. I drømmehuset ved Ammersee. Og beskytte hendes familie for enhver pris. Men hun må indrømme: “Jeg er ikke usårlig!” Også selvom hun gerne ville være det. Hvilken mor ville ikke bekymre sig om det?

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER