Pokalfinale i Fodbold mellem Dortmund vs. Frankfurt – 27 Maj 2017

Aldrig har man set så meget til Helene Fischer som i denne her tid. Man kan næsten ikke slå et blad op eller lukke op for fjernsynet, så er hun der. Hun er nok i øjeblikket en af de kendeste sanger/personer i Tyskland lige i øjeblikket. Om det er Germanys next Top Model, Special Olympics i Østrig, Bankiers Party, Countdown ESC, Mensch Gottschalk, Meylensteine, Dancing Stars – Finale eller Pokalfinalen mellem Dortmund og Frankfurt. Alle vil have fat i Helene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inden Fodboldkampens start blev Helene kort interviewet, og sagde kort at hun glædede sig til at se kampen og nyde denne energi som er her, ikke at sammenligne med mine koncerter fra forrige sommer som var så anspændt. Desuden er jeg i en loge, som jeg aldrig før har været i. Jeg forsøger i mine 5 minutter at give lidt godt musik med på vejen, men det gælder ikke om mig, det gælder om fodbold. Jeg er med her, det er jeg glad for. Efter fodboldkampen var der et sportsstudie, hvor også vores gamle Landsholdsspiller Flemming Poulsen blev interviewet sammen med Helene.

Helene sang et portpouri af hendes gamle og nye numre foran 75.000 ivrige fodboldfans: Atemlos & Herzbeben.

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=RnK_lSEqfFc

https://www.youtube.com/watch?v=_hCm6iF_48A

Det skal du læse