“Pludselig stod min døde mor foran mig…”

Michelle – Foto: ZDF og ZDF/Sascha

Store musikalske succeser på den ene side, kærlighedsdramaer, pengeproblemer og aborter på den anden: Når livet er en rutsjebanetur, der har valgt en alt for nervepirrende rute med flere sving for Michelle.

Sådan kunne det ikke blive ved i længden – Michelles mor af alle mennesker skabte vendepunktet! Og det på trods af, at Michelle aldrig havde en tæt forbindelse med hende. Vold og misbrugsproblemer prægede Michelles barndom, og som niårig blev hun anbragt i en plejefamilie.

“Det hele startede, da jeg besøgte min mor to år før hun døde,” fortæller Michelle i “BUNTE” om rejsen til sig selv. Fuldstændig afmagret og præget af alkohol gav Gerlinde († 61) et deprimerende billede. “Det var stadig et meget hyggeligt møde,” husker Michelle.

Genforeningen skabte et særligt sjælebånd mellem de to: En nat, da døren gik op, mærkede Michelle et tryk på sin skulder under dynerne. Det var hendes mor! Hun sagde til hende: “Jeg vil finde ud af i morgen, at hun er død. Men at hun har det fint,« husker Michelle. Dagen efter kom nyheden om hendes død.

Efter denne stærke oplevelse begyndte et nyt kapitel for Michelle: Hun blev spirituel, lærte at værdsætte tilgivelsens kraft. Og endda forsonet med sin far efter alle disse årtier.

“Jeg er glad for, at jeg havde styrken til at gøre det, for det værste i livet er had. Det ødelægger dig.” I dag er forholdet mellem far og datter igen godt. Michelle har lagt sin dramatiske barndom bag sig og kan nyde sin rolle som mor til tre – fordi en nats besøg ændrede alt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x