Pludselig bliver kærlighed til had

Foto: Universal-music.de / Edith Held

“Vi er stadig en familie,” sagde hun kort efter bruddet. “Der er stadig kærlighed mellem os!” Ord, der lød som et løfte dengang. At denne adskillelse ikke er ledsaget af en rosenkrig. Nej, for fem år siden lød det til, at Maite Kelly og hendes eksmand Florent gik fra hinanden på gode vilkår.

Også for børnenes skyld. De ønskede at forblive venner for Agnés (15), Josephine (14) og Solene (7). “Vi fandt sammenhold, en ny form for forældreskab…” hævdede Maite. Men i dag, i februar 2022, virker fronterne mellem eks-parret så forhærdede, at hadet pludselig hersker, hvor der engang var så meget kærlighed…

Maite kan ikke finde et venligt ord for sin eksmand: “At være sammen med den forkerte person er ikke løsningen …” drillede hun Florent i et interview. Det lyder som om han allerede har fejlet som partner i ægteskabet. Og som far? Det er også en katastrofe, læser man mellem linjerne, når Maite skælder ud: “Jeg har tre børn! Og jeg opdrager dem alene…”

Så er Florent bare en weekendfar, der så forkæler børnene, men overlader dem til sin ekskone for at opdrage dem alene? Måske drejer Florents liv sig trods alt om to andre mennesker: Hans nye kærlighed Kaone og deres første datter, Lesedi (næsten 1 år).

Franskmanden præsenterer stolt sin nye familie på internettet. Hvert billede kommer med løfter om kærlighed – og komplimenter til hans nye kone. “Se bare på denne nye mor. Hvor ser hun smuk ud,” fortæller Florent begejstret om Kaone. Mens han i et andet internetindlæg antyder, at Maite er en løgner. “Vores datter Solene er i en alder, hvor børn erkender, hvad der er sandhed, og hvad der er løgn,” skriver han på sin hjemmeside. “Vi som forældre gør det kun sværere, da vi har travlt med at fordreje sandheden…!”

Florent tillod engang Kaone offentligt at sige, at Maite var utro: “Florent kunne aldrig være sin kone utro,” sagde Kaone. Hun angiver, at Maite er skyld i ægteskabs bruddet – ikke Florent:

“Tiden vil vise, hvem der lever ærligt, og hvem der ikke gør.” Og tiden vil vise, hvor længe Maite vil holde ud med disse kommentarer. “Jeg er et typisk Skyttens stjernetegn,” sagde hun engang. Og de har stor tålmodighed, men når den er brugt op, lyder der et brag.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER