søndag, september 25, 2022

Pinligt møde i saunaen

Helene Fischer er en rigtig superstjerne i schlagerbranchen og kan næsten ikke redde sig selv fra fans. Det var ikke meget anderledes i den tidlige fase af hendes karriere: Helene blev genkendt et sted, hvor man ikke ville have det – nemlig i saunaen.

Helene Fischer er i dag en ægte allrounder og elsker rampelyset. I nogle situationer vil hun dog gerne være en ukendt kvinde igen, som ikke er i offentlighedens øjne. For bare det at gå ud uden at blive genkendt er blevet umuligt for hende.

“Jeg havde kun mit håndklæde omkring mig”

At Helene Fischer blev genkendt på tankstationen eller ved supermarkedets kasse var stadig meget usædvanligt for den daværende unge dame. “Men for at være ærlig, så er jeg lidt glad for det. Det er ikke fordi, det er påtrængende,” sagde Helene Fischer en gang i et NDR-interview med tv-vært Lutz Ackermann. Men selv i en mere intim situation blev hun genkendt af en fan.

“Jeg var i en sauna med kun mit håndklæde omkring mig. Og så kom en ældre herre hen til mig og tøvede lidt, men spurgte så: ‘Er du ikke Frau Fischer?’ Og så begyndte han at chatte med mig. Vi stod bare der begge to med vores håndklæde. Det sker ikke så tit, men jeg synes, det er rigtig sødt,” afslørede Helene til moderatoren. Et næsten ubekymret besøg i en offentlig sauna ville være utænkeligt for den 37-årige i dag. Helene forsøger at lukke sig selv og sit privatliv af.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER