Pia Malo – Album “Großstadthelden”

Pia Malo lyder som en kunstner, der ved præcis, hvad hun kan lide og hvor hun vil hen. Med sit tredje album Großstadthelden er den selvsikker unge kvinde endnu mere selvstændig – hun ankom musikalsk!

Stilfuldt fortsætter hun med at bevæge sig tydeligt i den moderne tyske schlager. Hendes forkærlighed til Jon Bon Jovi er tydeligt at høre på det alsidige album. Pia Malo er afhængig af rock guitar arrangementer og danse beats til hendes titler.

De to første single udgivelser “Dem Himmel so nah” og “Großstadthelden” markerer båndbredden på longplayerne. Hun står for de forskellige facetter af et album, der er så modigt, stærkt og forskelligt som den imponerende unge kvindes begivenhedslængsler.

Med hendes konvertible stemme lader Pia Malo dig rive med. Hun forsætter modigt og ufortrøden. Flirt alarm for alle sanser, samt forstærker håbet for sårede hjerter som overføres gennem de kompromisløst ærlige numre på CDen, af følelser til lytterne.

Når jeg elsker, så elsker jeg med alle celler i min krop. Jeg forsøger at forstå, ikke at forandre, være loyal, oprigtig, ærlig, trofast og undertiden rock solid. Jeg står bag, ved siden og, hvis der er nødvendigt, også foran min partner. Og jeg kæmper for min kærlighed. Jeg forstår ikke, at man smider håndklædet i ringet efter første forhindring. Det er ikke min vej. Mere præcist kan ikke beskrive det nye album, sådanne beskriver Pia Malo det med sine egne ord.

Delikate ballader er det varme pulserende hjerte, forsynet med positive energi er denne CD og giver et musikalsk pusterum mellem de smitsomme dansebare, men også svingende fox og party nummere.

Ledet af lidenskabelig flamingo guitar, kan man mærke ildens lidenskab. Med livsglæde og kraftig uptempo nummer “Leben, Lieben, Lachen”. Fra hovedgevinst til krisen med drømme om at finde følelsen af jeg til gav dig videre til kraftfuld ro, hvor den nye begyndelse vises i den iriske folkelige farvede sommer uden tid. Magiske øjeblikke er sarte og flygtige Pia Malo fanger  dem på en subtil og malerisk måde.

Uden fe støv på vingerne kan sommerfugle ikke flyve: “Perlenstaub” lader hjerterne slå hurtigere og giver drømmene vinger. Ved den indianske mystik lyd fra “Heya, Heya” kan du høre gnisterne knitrende. Det ørehængende omkvæd er en glædes fest.

Albummet udgives d. 24 mai fra Telamo.

Køb album her: Pia Malo – Grossstadthelden

Det skal du læse